Diverse strategii de pariere pe meciurile de fotbal  

0

In cele ce urmeaza nu vom aborda in sine o singura strategie sau sistem de pariere pe meciurile de fotbal, ci ne vom concentra atentia pe o serie de tehnici si lucruri de care este obligatoriu sa tii cont pentru a putea obtine un maxim de profit din pariurile tale. Astfel, prima regula atunci cand vrei sa pariezi pe un meci de fotbal este sa fii foarte sigur si increzator despre cum sa pariezi si ce sa pariezi.

De asemenea, este indicat sa tii cont de urmatoarele lucruri inainte de a paria pentru a-ti mari sansele de castig. Forma in care este echipa in prezent conteaza, astfel, este de preferat sa urmaresti mereu forma si rezultatele recente ale echipei pe care vrei sa pariezi. Daca sunt disponibile, incearca sa citesti stirile despre meci pentru a vedea daca echipa a fost ghinionista datorita faptului ca portarul echipei adverse a avut un meci bun, sau pentru alte lucruri relevante. Verifica statisticile pentru meciurile din deplasare si de acasa, mai ales avand in vedere ca unele echipe joaca mai bine in deplasare, iar altele joaca mai bine pe teren propriu. Inainte de a trece la pariu, verifica istoria rezultatelor dintre cele doua cluburi, deoarece in fotbal, mai frecvent decat in alte sporturi, istoria se repeta.

Intotdeauna fii la curent cu ultimile stiri despre indisponibilitatea sau accidentarea unor jucatori si suspendarea lor. Care jucatori din echipa lipsesc si cat de importanti sunt pentru meci. Totodata, verifica si istoria jucatorilor care urmeaza sa inlocuiasca jucatorii accidentati.

In functie de context, meci din liga sau din cupa, intereseaza-te de motivatia echipei pentru a castiga, si despre cat de important este sa castige, daca chiar au nevoie de puncte inaintea unui meci cu o echipa de pe ultimile locuri sau daca sunt intr-adevar interesate in a urmari castigarea unei cupe. Aici este important de tinut cont, mai ales in cazul fazelor initiale din cadrul unei cupe, de faptul ca echipele mai puternice nu vor trimite cei mai buni jucatori, ci vor introduce cel mai adesea jucatori tineri si neexperimentati. Acest lucru are un anumit sens, avand in vedere ca echipele puternice isi pastreaza jucatorii buni pentru meciurile care conteaza, cum ar fi cele din rundele eliminatorii de la finalul cupei, finala, semi-finala.

Pe langa aspectele ce tin de accidentarea jucatorilor, indisponibilitatea acestora sau interesul echipei de a castiga, trebuie sa tii cont si de programul echipei din ultima perioada, si de faptul ca este foarte probabil sa aiba jucatori extenuati, daca au fost folositi des in ultimile meciuri. Moralul jucatorilor dupa ce au suferit o infrangere este esential, sau faptul ca meciul urmator este mult mai important decat cel precedent, contand si el.

Share.

Incepe o discutie