Stragie de pariere AH

0

AH reprezinta un termen prescurtat ce provine de la termenul Asian Handicap din engleza. Acest lucru inseamna ca posibilitatea ca un meci de a se termina cu un rezultat egal este eliminata. In pariul de tip standard, fiecare posibil rezultat, castig, egal sau infrangere are o sansa de 33% de a fi cea corecta. In cazul Asian Handicap, egalul este eliminat. Pariul Asian Handicap ofera o sansa ca echipa care nu este favorita la a castiga sa aiba un usor avantaj de a castiga inainte de inceperea meciului.

Principalele motive pentru a utiliza strategia de pariere AH sunt: risti mai putin datorita faptului ca sansele sunt intotdeauna mai ridicate, prin urmare sunt necesare mai putine pariuri corecte pentru a fi in castig. Al doilea motiv este acela ca pariorii vor alege sanse astfel incat tu vei avea de ales doar sansa corecta.

Intai trebuie sa cauti si sa urmaresti cateva ligi de incredere, ale caror rezultate sunt deseori predictibile. Din aceste ligi, alegi doar meciurile despre care poti gasi informatii, stiri sau orice alt lucru de valoare care poate influenta soarta unui meci de fotbal.  In cazul in care poti sa vezi anumite meciuri, noteaza-ti care este tactica antrenorului din punctul tau de vedere. Apoi verifici tactica aleasa de antrenor pentru acel meci, de exemplu o echipa cu formatia de 4-4-2 va avea intotdeauna mai multe sanse de a invinge la AH in comparatie cu o echipa care joaca in 4-5-1. In continuare, vom lua un exemplu pentru a fi mai usor de ilustrat strategia de pariere AH. In cazul meciului dintre Liverpool si Birmingham, verificam pentru fiecare cotele lor de AH. Astfel, daca Liverpool va juca acasa, iar AH este -1.5 si rezultatul final este 2-1, desi Liverpool a castigat echipa, in statistica AH Liverpool a pierdut. Acest lucru inseamna ca Liverpool a jucat mai prost decat era de asteptat.

Deci, in continuare vom cauta echipele care au pierdut ultimele 3-4 AH si le vom nota pe foaie. Dintr-un total de 50 de meciuri dintr-o zi, vom ramane cu, sa zicem, aproximativ 10 meciuri ramase. In continuare vom cauta statisticile echipelor si ne vom interesa in mod special de golurile inscrise per meci si golurile primite. Eliminam meciurile unde sunt statistici slabe, chiar daca pariorii preconizeaza acele echipe ca fiind favorite, pentru ca forma lor este slaba. Ne interesam de suspendari sau accidentari si alte stiri legate de lucruri care ar afecta stilul obisnuit de joc. In cazul in care descoperim ceva negativ in legatura cu o echipa, eliminam acel meci din pariu.

La sfarsit, cu meciurile ramase din cele 10 cate au fost, mergem si ne depunem pariurile.

Share.

Incepe o discutie