Strategii de pariere

0

In continuare vom aborda cateva strategii importante de pariere in cazul meciurilor de fotbal. Aceste strategii sunt esentiale in tehnica pariului si fiecare jucator ar trebui sa le cunoasca, cel putin. Atunci cand iti alegi pariurile, nu te arunca imediat sa pariezi banii pe meciuri, ci intai incearca sa iti cunosti mai bine echipele pariate. Cerceteaza slabiciunile si avantajele acestora, verifica statisticile de acasa si din deplasare si evalueaza-le obiectiv. Fii atent cu schimbarile din punct de vedere calitativ al echipei, de la un sezon la altul, avand in vedere ca jucatorii devin mai maturi si ca intervin alte schimbari, precum transferuri, schimbarea de antrenor, etc. O decadere sau imbunatatire substantiala de la sezon la sezon este ceva foarte obisnuit in sporturi. Asadar, daca echipa pe care vrei sa pariezi a avut un sezon excelent anul trecut, fii precaut cu privire la pariatul pe ea.

Uneori o echipa nu joaca la inaltimea potentialului, iar in alte ocazii poate depasi asteptarile dupa cum erau indicate de rezultatele lor la nivel general, mai ales in meciuri foarte importante. Astfel, este esential sa determini cat de important este acel meci pentru echipa pentru care vrei sa pariezi. O echipa care a ajuns intr-un loc de play-off poate fi mai putin interesata de meciul prezent si mai mult interesata de meciurile viitoare din play-off.

La polul opus, o echipa care se lupta pentru a evita retrogradarea va fi mult mai motivata in comparatie cu echipa care se afla pe primul loc in clasament. Totodata, o echipa care a suferit o infrangere masiva impotriva rivalilor, va cauta sa se razbune in urmatorul meci, spre exemplu in cazul meciurilor dintre echipe precum Steaua si Rapid sau Dinamo.

Atunci cand vei ajunge in situatia de a pierde orice meci pe care ai pariat, intrucat fiecare parior ajunge in acea situatie, nu proceda asemenea incepatorilor care pariaza sume din ce in ce mai mari pentru a-si recupera pierderile. In schimb, analizeaza-ti tehnica de pariere si pariaza din ce in ce mai putin pana cand incepi sa castigi din nou. Cea mai mare greseala pe care un parior o poate face e sa isi recupereze castigurile pariind sume din ce in ce mai mari, lucru care duce la epuizarea bugetului si la acumularea de datorii foarte rapid.

Pariaza impotriva opiniei publice. Unele echipe sunt mult mai bine cotate de a castiga un meci, cum ar fi Steaua, in cazul ligii din Romania, sau Barcelona in cazul ligii spaniole. Pariind impotriva unei echipe bine cotate, vei avea sansa sa castigi mult mai mult, fiindca cei care nu sunt favoriti vor avea sanse mai ridicate decat ar merita in realitate.

Nu in ultimul rand, fii atent la accidentari, insa nu le supraevalua influenta asupra calitatii meciului. Este adevarat ca un titular al unei echipe este mai de incredere decat un incepator, dar in definitiv toti titularii au fost la un moment dat incepatori si au primit o sansa cand un alt titular a fost accidentat. Astfel, atunci cand un jucator important este accidentat sau suspendat, analizeaza care jucator este mai probabil sa il inlocuiasca si judeca calitatea acestui jucator inainte de a paria pe echipa.

In plus, un jucator de rezerva este mult mai motivat decat un titular de a juca mai bine, datorita simplului motiv ca nu are un loc permanent in echipa, astfel incat va da tot ce poate pentru a arata managerului ca merita un loc ca titular. Deci, nu subestima motivatia si calitatea unui jucator de rezerva. Publicul reactioneaza rapid la accidentari, deci poti sa obtii un castig semnificativ, insa evita sa pariezi pe echipe care au suspendati sau accidentati mai multi jucatori de baza, sau le lipseste capitanul, cum ar fi cazul lui Gerrard pentru Liverpool.

Share.

Incepe o discutie